VAŠA ONLINE TRGOVINA NOVIM I RABLJENIM PEKARSKIM STROJEVIMA

Tražite li rabljene pekarske strojeve, poput spiralnih mjesilica, podnih peći, rešetkastih peći, sustava za rolade, sustava za kruh, NOVE robe, pribora, strojeva za tučenje, miksera,

VAŠA ONLINE TRGOVINA NOVIM I RABLJENIM PEKARSKIM STROJEVIMA

Imamo veliki izbor rabljenih pekarskih strojeva i opreme, kao i široku ponudu dodatne opreme. Tražite li rabljene pekarske strojeve, kao što su spiralne mjesilice, pećnice na podovima, peći s rešetkama, sustavi za rolanje, sustavi za kruh, NOVA roba, dodaci, strojevi za tučenje, mikseri, strojevi za namatanje, mašine za lijevanje, dugački valjci za baguette, sustavi za lužinu, preše za lepinje, strojevi za perece, pećnice, friteze, jedinice za kontrolu temperature, strojevi za slastičarstvo, podizači, strojevi za miješenje, sustavi za kiselo tijesto, strojevi za rezanje, silosi i više...

Imamo nekoliko strojeva na stanju! Također i za slastičarske potrebe!

Likvidacija poslovanja: Otkupljujemo vaše peći i strojeve

Ako poduzeće treba likvidirati, preprodaja strojeva samo je jedan od mnogih zadataka koje treba obaviti. U tome će vam rado pomoći pekarski strojevi BackTim. Kao specijalist za rabljene pekarske strojeve u mogućnosti smo preuzeti kako pojedinačne uređaje tako i kompletnu pekarsku opremu. Također ćemo vam rado odrediti fer cijenu za posebne strojeve.

Naša tvrtka sa sjedištem u Bielefeldu ima prostranu izložbenu halu u kojoj na površini od 3000 četvornih metara predstavljamo veliki izbor rabljenih pekarskih strojeva. Naš pridruženi izložbeni prostor prva je točka kontakta za pekare iz cijele Njemačke koji traže rabljenu opremu za svoje poslovanje. Također rado otkupljujemo vaše stare strojeve. Od peći do silosa za brašno, uređaja za pripremu tijesta do kompletnih proizvodnih linija, prihvaćamo gotovo svaki uređaj u razmjeni dijelova.

Otkup i odvoz po korektnim cijenama


Kao stručnjaci u industriji, znamo točno koliko vrijede vaši stari strojevi. Bez obzira jesu li uređaji gotovo novi ili u prosječnom stanju uporabe: rado ćemo preuzeti vaše sustave u zamjenu dijelova. Stare strojeve obično mi pripremamo, provjeravamo i čistimo prije nego ih ponudimo našim kupcima kao rabljene pekarske strojeve. Bilo da se radi o djelomičnom ili potpunom remontu: komercijalne pekare svih veličina pronaći će pravu opremu u našem asortimanu.

Trebate li pomoć oko demontaže i uklanjanja vaših sustava? I ovdje vam BackTim stoji na raspolaganju  Pekarska tehnologija kao kompetentan pružatelj usluga. Naši iskusni monteri rado će preuzeti sve predstojeće zadatke i uvijek slijediti vaše operativne procedure. Uostalom, znamo točno koliko planiranja stoji iza likvidacije tvrtke. Naši stručnjaci prate Vašu likvidaciju poslovanja i preuzimaju kompletnu demontažu i odvoz, kako biste u miru mogli voditi brigu o poslovanju koje je u tijeku.

Saznajte sada i prodajte rabljene pekarske strojeve Likvidacija pekare

Bilo da se radi o malom obrtu, lancu pekara ili industrijskoj pekari: mi smo vaš kontakt ako tražite kupca za rabljene pekarske strojeve. Od mješalice za tijesto do kompletne proizvodne linije preuzimamo stare strojeve svih vrsta i veličina u razmjeni dijelova. Tražite li novu poslovnu opremu, u našem dobro opremljenom salonu u Bielefeldu sigurno ćete pronaći ono što tražite.

Kontaktirajte nas odmah i zatražite neobvezujuću ponudu za svoju rabljenu opremu. Svoje stare rabljene pekarske strojeve možete prodati specijaliziranom trgovcu po povoljnim cijenama, a demontažu prepustiti našim iskusnim mehaničarima. Dakle, ništa ne stoji na putu glatkom operativnom razrješenju.

Kupujemo i prodajemo

godine koristio pekarske strojeve. Po izboru kupca u pekarskom stanju ili stručno remontiran.

U našem skladištu od 2000 četvornih metara uvijek imamo dobre rabljene i remontovane pekarske strojeve.

Molimo kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme.

Telefon: 05224 / 9769239

E-adresa: info@backtim.com

Backtim

Povezani postovi

Ucitava se, molimo pricekaj te.

Trenutni mali oglasi s naše tržnice

Ucitava se, molimo pricekaj te.
Izbor kategorije