Euro natrag

Otkup i prodaja rabljenih pekarskih strojeva Euro – Back

Tvrtka:
Euro natrag
adresa:

Teltower Str.12
33719 Bielefeld, Njemačka

telefon:
052130589129
Mreža:
https://www.euro-back.com
Radno vrijeme:
Ponedjeljak:
8: 00 da 17: 00 sat
utorak:
8: 00 da 17: 00 sat
Srijeda:
8: 00 da 17: 00 sat
Četvrtak:
8: 00 da 17: 00 sat
petak:
8: 00 da 17: 00 sat
Subota:
Nedjelja +:
Kategorije:
Trgovac pekarskim strojevima

Opis:

Tvrtka Euro-Back već nekoliko godina bavi se trgovinom rabljenih pekarskih strojeva i peći.
Tvrtka je sada u svojoj drugoj generaciji i uvijek je imala više strojeva u svom asortimanu, kao što su strojevi za pakiranje, industrijski sustavi i slastičarske linije, strojevi za miješenje, rezači kruha, uređaji za punjenje i doziranje, strojevi za incrusting, sustavi za kruh svih vrsta.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u poslovanju trgovine rabljenim pekarskim strojevima, služimo našim kupcima diljem svijeta i uspješno smo prodali i izvozili naše strojeve u više od 40 zemalja. Naši kupci imaju priliku posjetiti nas. Posjetite našu halu od 2000 četvornih metara i uvjerite se u našu široku ponudu i raznolikost. Veliki izbor pekarskih strojeva uvijek imamo pri ruci.

Strojevi su dostupni u provjerenom/očišćenom stanju ili po želji kupca u kompletno remontiranom i novolakiranom stanju. Već smo remontirali neke spiralne mjesilice, mjesilice za podizanje, strojeve za dijeljenje i zaokruživanje tijesta, preše za valjke, sustave za valjanje, strojeve s glavama ili čak kipere za podizanje i imamo ih na zalihama u trgovini i za prodaju. Čak i popularne Rheon strojeve možete pronaći kod nas.

Naše višejezično osoblje veseli se svakom kupcu kojeg možemo informirati i upoznati s našim rabljenim pekarima, pećnicama i ostalim strojevima koji se koriste u pekarstvu.

Vrhunske ponude tvrtke Euro-Back

Ucitava se, molimo pricekaj te.
Još nema komentara.
Trgovina: Euro-Back
Euro natrag
zadnja aktivnost:
28.10.2023
Online status:
offline
Preporučite našu web stranicu

Također posjetite naše stranice na društvenim mrežama