Proizvod odabran za vas Pogledaj sve
čekanje

Rabljeni okrugli i dugi valjci

U pekarama se za obradu tijesta koriste rabljeni zaokruži i dugi valjci. U kategoriji zaokruživanja tijesta i dugih valjaka također ćete pronaći, na primjer, rabljene strojeve za perece, rabljene dugačke valjke za baguette i rabljene zaokružilače za konus. Kod nekih strojeva moguće je kombinirano kružno i dugačko oblikovanje sa samo jednim strojem.

S nama postanite profesionalci rabljene zaokruživače za tijesto i duge valjkeponuđeni, koji su vrlo pouzdani i zahtijevaju malo održavanja. Na našoj tržnici pronaći ćete rabljene zaokruživače za tijesto i duge valjke poznatih brendova kao što su Kemper, Sinmag i Benier. Korišteni valjci za tijesto i zaokruživači za tijesto također mogu lako zadovoljiti potrebe profesionalnih korisnika. Većinu rabljenih mašina za zaokruživanje tijesta i valjaka za tijesto koje nudimo obično je moguće naručiti i odmah dostaviti.

Ako ste pronašli odgovarajući rabljeni okrugli ili dugi valjak za tijesto, jednostavno se možete obratiti prodavaču. Ako niste sigurni koja rabljena oklagija ili okruglica vam treba, javite nam. S našim dugogodišnjim iskustvom rado ćemo vam pomoći oko svih pitanja koja imate o rabljenim zaokruživačima i dugim valjcima za tijesto.

Takavfilter

Takavfilter

Opći

Od
Bis

Pretraživanje područja